Det er vinter, koldt og jeg vil bare i min kajak.

Det er vinter, koldt og jeg vil bare i min kajak.
5 (100%) 4 votes

Julen er overstået, men vinteren er her stadig! Vi er kommet ind i marts og der er snestorm. Det tidlige forår jeg havde håbet på kommer ikke. Øv, havde håbet på, at jeg tidligt kunne komme i min oppustelige kajak. Altså det kan jeg også godt, men skal ikke ud i snevejr og minus 10 grader! Det er simpelthen så koldt. Men heldigvis er vejret friskt og nogenlunde lyst. Når temperaturen er omkring de minus 4-5 grader og vindstille, så er det bare så super flot vejr.

Men jeg har fået en ny kajak, som jeg bare gerne vil i nu! Den er mega fed og tigger bare om at komme i vandet – sammen med min nye carbon pagaj 🙂

Jeg har fået min kajak fra Sitontop.dk, som sælger oppustelige kajakker, oppustelige paddle boards, udstyr til kajakkerne og våddragter fra Sailfish. Kajakken er i øvrigt fra Advanced Elements og det er toppen af poppen inde for oppustelige kajakker.

Selvom jeg ser frem til ture i kajakken på vandet, både alene og med venner, så glæder jeg mig nu også allerede til næste gang det er jul. Julen er en dejlig tid, hvis man kan se bort fra den stress som mange får. Fordi alt skal være perfekt og de skal se perfekte ud i alles øjne. Så det ender med at handle mere om det perfekte end at nyde julen og de glæder som følger med. Vi skal tage os bedre tid til, at hygge med ungerne, familien og med vennerne. I bund og grund er det jo totalt ligegyldigt hvor perfekt alt ser ud, hvis man indeni er et vrag. Ens venner og familie vil også meget hellere se en ægte og ikke stresset ven. Det nyder alle meget mere. Det er ihvertfald sådan jeg vil gå gennem min næste jul. Sommeren skal jeg også gennem uden stress. Jeg skal selvfølgelig arbejde, men turene på vandet vil helt sikker nedbringe al stress. Det er en fornøjelse at være på vandet.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *