Udnyt ferien i julen og start på yoga

Udnyt ferien i julen og start på yoga
5 (100%) 3 votes

Hvorfor dyrke yoga?

Alle os, især vores børn og teenagere, lever meget travle liv. Arbejde, skole, ekstra aktiviteter, lektier, familie, venner, og det er før vi tænker på deres afslapning. I stigende grad betyder vores chill-out-tid et element af skærmtid, såsom et fjernsyn, en tablet eller en computer. Vi lever alle sammen, og vores børn vokser op i en alder, hvor popstjerner laves natten over, der er 24-timers rullende nyheder, on demand tv, sociale medier og kommunikationskanaler, hvilket betyder, at vi let kan kontaktes 24 timer i døgnet, 7 dage om ugen.

Anstrengende.

Og mens vi lever i en strålende alder med uovertruffen adgang til kommunikation, viden og underholdning, finder flere og flere børn (og voksne!) det svært at slukke og slappe af. Med medierne (og sociale medier) der fremmer uopnåelige billeder, lider flere og flere børn (og voksne) af lavt selvværd og kropsbillede. Og med den stigende mængde “skærmtid” kan vi føle sig afbrudt fra den virkelige verden.

Ingen antyder, at unge ikke bør spille computerspil, eller at vi bruger tid foran skærme, selvfølgelig ikke. Det handler om at finde en balance.

Yoga kan give dit travle liv kvalitet

Yoga kan give dig en måde, at håndtere denne travle, støjende hverdag vi lever i. Yoga kan hjælpe med at føle sig forbundet med verden. Yoga og udstrækninger vil bidrage til, at opbygge styrke, forbedre kropsholdning og øge kroppens selvtillid. Mindfulness og afslapnings-teknikker hjælper med, at slukke efter en travl dag, sænke tankerne, fokusere og koncentrere og tænke på, hvad der sker på en rolig og fokuseret måde. Børn og voksne bør søge mod yogastudioerne (kan også nemt gøres i hjemmet – se en masse yogaøvelser du kan lave hjemme her), så de kan føle sig mere stærke, energiske, jordbundne og afslappede.

Yoga kan hjælpe med særlige forhold som angst, depression, sceneskræk, lavt selvværd og selvtillid. Vigtigst er at yoga er sjovt! Børn, unge og voksne bør straks begynde, at mærke de fysiske og psykiske sundhedsmæssige fordele ved en yoga-klasse.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *