Julmarkedet i Berlin

Julmarkedet i Berlin
5 (100%) 7 votes

Udforsk tre af Berlins bedste julemarkeder på en guidet 4-timers vandretur. Se julehusene omkring Kaiser Wilhelm Memorial Church i hjertet af det gamle vest Berlin; gå gennem markederne i middelaldercentret Spandau; og en tur på Charlottenburg Palace, hjemsted for et af de mest fremtrædende julemarkeder i byen.

Prøv traditionelle ferie-delikatesser, se de håndlavede varer og nip til en Glühwein, den varme gløggvin, der er sæsonbestemt. Højdepunkter på en 4-timers guidet vandretur på Berlins julmarkeder. Se julemarkeder og dekorationer og prøv regionale delikatesser. Se markederne på Schloss Charlottenburg og Kaiser Wilhelm-mindesmærket. Hold varmen med muldedvin eller varm chokolade. Lær om byens vartegn fra en guide.

Hvad du kan forvente af julemarkederne i Berlin?

Oplev tyske traditioner på et julemarked i Berlin! Start udenfor Restaurant Weihenstephaner ved siden af ​​Hackescher Markt togstation. Først i hjertet af det gamle Vestberlin, til den ikoniske Kaiser Wilhelm Memorial Church. Se over 100 julekabiner, der har lavet forretninger rundt om kirken, og tilbyder søde vafler, dekorationer, tøj og andre godbidder. Fortsæt til Spandau, der er hjemsted for et af de største julemarkeder i Tyskland med en lidt mere lokal stemning. Markedet rundt om den ældste kirke i Berlin, det 14. århundredes St. Nicholas-kirke, og indeholder julemusik fra et live messingband. Dit sidste stop kan være det imponerende Charlottenburg-palads. Beliggende lige før paladsportene, er dette julemarked vært for omkring 250 leverandører såvel som forskellige karruseller for børn. Lær historien bag denne tidligere sommerbolig for Hohenzollerns Hus, et dynasti af tidligere prinser, elektorer, konger og kejsere, og varm dig med en varm chokolade eller traditionel juleglühwein.

Her kan du se alle julemarkeder i Danmark og i Tyskland

Besøg Berlin, den pulserende tyske hovedstad

Her tilbydes omkring 50 julemarkeder med traditionelle festligt indhols, sæsonbetonede delikatesser og usædvanlige julegavevarer, og i nogle tilfælde kan man prale af attraktioner fra tivolier til isbaner og endda en skiløjpe.

Berlins legendariske, effektive U-Bahn (sporvogn), sporvogne og busser bringer alt inden for rækkevidde – fra gletsjerne Kurfuerstendamm (eller simpelthen Ku’damm) til de lyse lys i Potsdamer Platz og barer og restauranter spredt rundt om byens centrum.

En lokal guide kan introducere dig til Berlin om formiddagens bussture – se Norman Fosters oprørske Reichstag-bygning, der stiger tæt på den majestætiske Brandenburger Tor og de skovklædte hektar i Tiergarten.

Resten af ​​dagen kan du frit nyde aromaerne af gluhwein, mandler og søde julekager, mens du går rundt mellem Berlins vidunderlige julemarkeder – fra det tyrolske vidunderland på Winterwelt på Potsdamer Platz til de traditionelle boder, der ligger i skyggen af de ødelagte tårne ​​i Kaiser Wilhelm-Gedachniskirche.

Tilbring en dag med at udforske Berlin og dens andre farverige julemarkeder. Alternativt kan du deltage i en udflugt til det beroligende mindesmærke og museum på Sachsenhausen Concentration Camp; Du kan blive guidet gennem lejrhistorien i selskab med en ekspert lokalguide.

Om aften kan få en chance for at deltage i berlinernes ‘i byen’, eller for at fortsætte med at udforske markederne, som forbliver åbne godt om aftenen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *